За Нас

Еко Тейп е основана в Италия през 2001 година. Основната дейност на фирмата е рециклиране на мастилено-струйни касети.През 2008 година се създава представителство в София-Еко Тейп ЕООД, което се занимава с презареждане и рециклиране на лазерни тонер касети за принтери. Така дейността се разширява с по-голям асортимент от предлагани стоки и перспектива за навлизане на нови пазари. Бързият растеж на Еко Тейп е резултат от удовлетворяване на клиентите посредством предлагане на широка гама от продукти и качество.

През годините Еко Тейп създава добри взимоотношеня с дистрибутори от Европа и предлага продуктите си на конкурентни цени. Еко Тейп е уважавана фирма с клиенти от цяла Италия ,Гърция ,а сега и България.

Надяваме се да станете част от нашия списък с доволни клиенти.За нашите рециклирани касети ние изкупуваме само първокласни празни тонер касети ,доставени от фирми в България и цяла Европа.Това означава, че те се рециклират за първи път. Следващата ни стъпка е отварянето на касетата,почистването от остатъчния тонер и подмяна на всички части в нея,след което се зарежда с тонер съответен за нейния модел,следва зглобяване и тестване на принтер.За да гарантираме качеството на нашата продукция ,ние тестваме всяка една тонер касета, преди тя да бъде опакована и готова за нуждите на нашите клиенти.

В екипът ни работят млади и амбицирани хора, професиналисти с утвърдени знания, готови да помогнат и обслужат всеки клиент. В нашият офис ще получите професионална консултация. Стремим се да поддържаме постоянно високо качество на услугите и продуктите,които предлагаме, което постигаме чрез непрекъснато повишаване на квалификацията на нашите специалисти.